MVO

DUURZAAMHEID

Binnen ons bedrijf staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom streven wij ernaar zoveel mogelijk te werken met fabrikanten bij wie dit ook zo geldt. Zo komen onze egaliseer- en lijmproducten van Forbo Eurocol, een leverancier die voorop loopt in de duurzame ontwikkeling. Daarnaast werken wij met leveranciers als Interface, Tarkett Desso en Forbo, die gebruikmaken van gerecyclede materialen en garens. PMR doet graag mee met duurzame ontwikkelingen en gelooft in de gedachte dat we samen de wereld mooier kunnen maken.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

PMR vindt het belangrijk om als bedrijf maatschappelijk betrokken te zijn en waar mogelijk steun te bieden aan organisaties waarvan de visie aansluit bij onze ideeën wat betreft onze wereld. Zo werkt PMR sinds kort samen met het goede doel Boon in Afrika, een project dat aangesloten is bij Stichting Project Share Nederland. Boon in Afrika is een project dat sinds een aantal jaren bezig is met het verbeteren van de zorg voor zwangere vrouwen en kinderen in Ghana. Een doel dat staat voor een hoger ideaal: het welzijn van moeder en kind, daar waar het leven begint en waar de essentie van het leven zichtbaar wordt. Aan dit ideaal draagt PMR graag een steentje bij. In Gushegu zijn Dorien en Gerben Boon bezig met het oprichten van een kliniek waar zij hun kennis en ervaring in de genees- en verloskunde tot uiting kunnen brengen. PMR steunt dit project financieel en wellicht dat de specialisatie van PMR op het gebied van vloeren zich uit zal breiden naar Ghana met het geven van advies voor een geschikte vloer in het ziekenhuis.

Sinds kort is PMR Projectstoffering partner van Stichting ANDERS, een stichting die omkijkt naar kwetsbare mensen in onze samenleving. Door ons partnerschap met Stichting ANDERS zijn we met onze dienstverlening en producten benaderbaar en inzetbaar voor lokale nood. Zo kunnen we onszelf als bedrijf inzetten voor kwetsbare situaties. Daar waar het écht nodig is. Het partnerschap helpt ons om heel concreet een Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming te zijn en waar mogelijk een verschil te maken.