Duurzaamheid

Binnen ons bedrijf staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom vinden wij het ook belangrijk dat de fabrikanten waarmee wij samenwerken, investeren in duurzaamheid.

Zo komen egaliseer- en lijmproducten van Forbo Eurocol, een fabrikant die voor op loopt in duurzame ontwikkeling. Maar ook de fabrikanten van onze vloerbedekking en raambekleding hebben duurzaamheid als belangrijk doel.

PMR en Tarkett

Samen met Tarkett werken wij aan meer duurzaamheid in de projectstoffering. Door het Restart programma zorgen we ervoor dat vloeren die op zijn, door Tarkett weer verwerkt worden in nieuwe vloeren. Zo werkt ook PMR mee aan een Circulaire economie!

PMR en Unilin

PMR en Unilin vinden het beide belangrijk dat zo min mogelijk oude/restproducten, weggegooid worden. Daarom dat PMR oude vloeren en restproducten bij Unilin inlevert om er zo voor te zorgen dat deze verwerkt worden in nieuwe vloeren. Zo maakt PMR extra stappen richting duurzaamheid!

Boon in Afrika

Al een aantal jaren heeft Boon in Afrika een missie; de zorg voor zwangere vrouwen en kinderen in Ghana verbeteren. Dit doen zij door samen met artsen en verplegende in Ghana zorg te geven aan zwangere vrouwen en kinderen. PMR steunt dit project financieel.

Stichting ANDERS

PMR is sinds kort projectstoffering partner van stichting ANDERS. Stichting ANDERS kijkt om naar kwetsbare mensen in onze samenleving en zet noodvragen door naar aangesloten ondernemingen. Wij kunnen daardoor mensen die het echt nodig hebben, helpen met onze diensten en producten.