Ons werk

Sinds 2004 is PMR werkzaam door heel Nederland en België en verzorgen wij verschillende projectinrichtingen van begin tot eind. In 2017 verscheen PMR in het tijdschrift Stedenbouw (editie 744) naar aanleiding van het project in Diemen:

KOFFIESESSIES

De transformatie van Hotel Diemerhof is nagenoeg gereed. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan onder meer de binnenafwerking. PMR Projectstoffering bv verzorgt alle vloerafwerkingen, de wanden en binnenzonwering, vertelt directeur/eigenaar Peter Harreman.

“We leggen circa 4800 m2 linoleum van Forbo in de kleur Concrete 3706, gecombineerd met accentvlakken. In de badkamers brengen we circa 670 m2 aan gietvloeren aan, in de kleur Ral 7030. Daarnaast brengen we wandcoating aan in een witnuance, waarbij ook accentvlakken worden aangebracht. Tevens brengen wij een grijs gemêleerde troffelvloer aan in de professionele keuken van het hotel en wordt het centrale trappenhuis voorzien van een gele vloercoating. En daarnaast verzorgen wij de binnenzonwering. We voeren diverse disciplines uit, een compleet pakket.”

Het zijn voor zijn bedrijf reguliere werkzaamheden, zegt Harreman. “Dit is voor ons wel een omvangrijk project dat in een korte tijd gerealiseerd moest worden. Vandaar dat er is gekozen voor een lean planning waarbij alle partijen in het voortraject zijn betrokken.” Gezien de harde deadline mocht er geen stagnatie optreden, geeft hij aan. “Elk project heeft zijn obstakels, dit ook. Daar zijn de betrokken partijen heel flexibel mee omgegaan. Bijvoorbeeld door in overleg op te schalen. ’s Morgens hadden we bovendien koffiesessies; dan werd de laatste stand van zaken besproken. Dat heeft onder meer bijgedragen aan de goede samenwerking. Conform afspraak leveren we week 29 op.”’

uit: Stedenbouw, editie 744, 2017

Lees meer over andere projecten waar we op dit moment mee bezig zijn op onze LinkedIn-pagina of neem een kijkje bij een aantal van onze afgewerkte projecten: